Laatste nieuws


Hier vindt u het laatste nieuws van onze school
30-01-2019  13:18
Het voorleesontbijt was weer een groot succes. Vandaag werden al onze leerlingen voorgelezen door Sergio IJssel

22-01-2019  13:18
We kunnen het goede nieuws bekend maken dat onze school een nieuwe directeur heeft. Monique van Vuure heeft het vertrouwen van het team, de ouders en Stichting Sirius gekregen om de directiefunctie op onze school te vervullen. We zijn hier ontzettend blij mee en wensen Monique veel succes, maar bovenal veel plezier!
09-01-2019  13:19
Na een zeer geslaagd winterdiner en winterborrel en een heerlijke vakantie, zijn we voortvarend gestart met het nieuwe jaar dat voor onze school hopelijk veel goeds gaat brengen. Het team van de Cornelis Jetses wenst ook u het allerbeste voor dit jaar!

05-12-2018  15:50
Op woensdag 5 december was het weer zo ver. De school was afwachting van een mogelijk bezoek van Sinterklaas. Toen de kinderen naar buiten gingen bleek er een Piet in de boom te zitten. Gelukkig kwam Brandweer Driemond snel te hulp en werd het een prachtfeest voor alle kinderen.


Na de aankomst werden Sint en zijn Pieten verwelkomd in de school en mochten alle groepen op bezoek bij Sinterklaas in de speelzaal. Voor de groepen 1 tot en met 4 jad hij een prachtig cadeau meegenomen. Daarna is hij nog even langsgegaan bij de hogere groepen waar prachtige surprises uitgedeeld zijn aan elkaar. 


Al met al kijken we terug op een prachtig Sinterklaasfeest.
26-11-2018  11:35
Zoals u weet, ontvangen wij de komende maanden schoolfruit. Op onze website in de linker menubalk kunt u iedere week zien welk fruit en groente we mogen ontvangen. Via deze link kunt u zich aanmelden bij de website van de leverancier, zodat u dit bericht wekelijks in uw mailbox krijgt. De leverancier die onze school bevoorraad heet "Gebr. Van Aalre B.V." Onderstaand de website met meer informatie over het project.